Rutiner och den där bilburen

Dagarna går och vi börjar lära känna varandra. Åskar vill gärna vakna vid 6 på morgonen och då går vi ut. (Har vi tur är golvet rent) Sen får han sova en stund till, fast det är nog mest jag som bestämmer det. Vid 7 får han gå ut med husse igen, eftersom han ändå ska iväg… Funkar fint, tycker Åskar. Vi gosar och sover lite fram till 9 och då är det dags att vakna, att göra allt det där som gör att dagen börjar.

Jag ger Åskar lite frukost och sen efter någon kvart går vi ut. Åskar har blivit så bra ute! Sen får jag i mig lite frukost också, trots att Åskar är ganska intensiv på förmiddagen och inte gärna vill att jag ska göra annat än att leka med honom. Efter en stunds bus och gos, sover Åskar igen.

På eftermiddagen sover Åskar ganska länge. Lite skönt, då hinner jag arbeta ikapp lite. Idag borstade jag tänderna kl. 13.00. Lite annorlunda. Men, det var då det fanns tid…

Åskar älskar sin bilbur och busar in sig i den. Nu på eftermiddagen lekte vi lite med ”repknuten” – Kolla får ni se vad kavat den unge herren har blivit…  Stöddig som få!

Åskar springer efter knuten (film)

Åskar springer efter knuten 2 (film)

Den går att gnaga bra på också…

askar6 askar7 askar5

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 15 =