Hej Herman!

Ganska ok natt, lite bök och gny, en liten kiss och husse fick gå ut vid 3 – Men annars en ganska lugn pojke som trivs i sin korg och vara nära husse.

Eftersom jag har haft lite svårt att hålla koll på hur ofta Åskar ska ut, eller behöver gå ut och vill kolla så att jag lär känna hans rutiner bättre, började jag skriva upp hur ofta. Jösses, jag fattade inte att det var så ofta vi var ute och inte en enda gång har det varit ”onödigt”. En del gånger går vi ut bara för att kissa efter bus, sömn osv. Några gånger tar vi en lite lov runt omkring så att han får busa lite, hoppa och äta pinnar. Han är bra Åskar. Han säger till när han vill in. Han säger ”Gny Gny” sen hoppar han upp på benen och vill bli upplyft.

Jag försöker att avancera dagarna lite successivt så att Åskar lär känna hela miljön. Idag satte jag igång en tvättmaskin och lät Åskar få följa med in i klädkammaren, vara med när tvättmaskinen startade – Spännande! Sen in i gästrummet för att röja undan lite grejer och hänga tvätten. Åskar tyckte att det var roligt att tugga på bubbelplasten – ”Smäll, smäll..” Sen sprang han det snabbaste han kunde in under sängen i sovrummet, längst in i hörnet. Sen tillbaka, viftandes på svansen och igen ”smäll, smäll…” Galet roligt!

Rätt som det är när jag är i köket hör jag robotdammsugaren Herman sjunga sin trudelutt i hallen, som för att säga ”Hallå, jag städar nu….”. När jag kommer ut i hallen står Åskar över Herman och biter honom lite ömt i avfallskärlet och ena tassen på startknappen.

Nej, Åskar behöver inte lära känna Herman riktigt än…

schema  herman

Åskar leker med godisboll (film)

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 1 =